Stalpi Ornamentali

Stālpi Ornamentali sunt produse realizate din material plastic cu aditiv anti UV si sunt ranforsati īn interior cu teava metalica. Īnaltimea stālpului este de 700 mm sau de 900 mm. Pot fi produsi īn orice culoare, avānd aplicate benzi de folie reflectorizanta de clasa superioara. Se pot livra si stālpi detasabili prevazuti cu cheie de fixare.

Stalpi ornamentali ce sunt utilizati pentru delimitarea unor zone cu destinatie specifica (pietonale, parcari, culoare de acces etc.) si sunt de mai multe feluri.

Bornele arhitecturale reprezinta o solutie simpla, eficienta, si eleganta de a separa anumite zone, cum ar fi: spatii comerciale, zone publice, parcari, parcuri, si multe altele. Modelele pe care firma noastra le ofera clientiilor sunt realizate din 3 tipuri de material, si anume: beton, otel zincat, si fonta, ultimele doua fiind vopsite cu Negru Oxiron. In ceea ce priveste bornele confectionate din beton, acestea sunt disponibile in diferite forme: rotunda, ovala, dreptunghiulara, in forma de cub, si multe altele. Unul dintre elementele care diferentiaza bornele arhitecturale oferite de catre firma noastra de celelalte produse din aceeasi gama, este reprezentat de designul elegant care caracterizeaza aceste modele. Datorita acestui lucru, bornele pot fi folosite si in spatii mai selecte, cum ar fi: restaurante, hoteluri, etc.utpat sus.

 

 

Bolarzi Stradali, Bolarzi din Piatra, Bolarzi cu Lumina, Stalpi Retractabili, Bolarzi Ficsi, Bolarzi din Lemn,

Oferim solutii si sisteme de management parcari auto prin controlarea accesului intrare-iesire, cu bariere automate, stalpi retractabili, bolarzi stradali.

Stalpi delimitare acces pietonal. Stalpii ornamentali sunt utilizati pentru delimitarea unor zone cu destinatie specifica (pietonale, parcari, culoare de acces etc.). Stalpii sunt executati din material plastic cu pigment anti UV si pentru a evita distrugerea lor prin lovire, pot fi ranforsati īn interior, pe toata lungimea, cu teava metalica. Lungimea stalpului este de 700mm sau de 900mm. Pot fi produsi īn orice culoare, avānd aplicate trei benzi de folie reflectorizanta de clasa superioara si pot fi echipati cu sistem de iluminare interioara. Se pot livra si stalpi detasabili prevazuti cu dispozitiv cu cheie de fixare. Produsele detin agrement tehnic emis de INCERTRANS si avizat de Consiliul Tehnic Permanent pentru constructii.

Bolarzi stradali

» bolarzi stradali din lemn

» bolarzi stradali din metal

» bolarzi stradali din plastic

» bolarzi stradali din plastic cu insertie metalica la baza

» bolarzi stradali din plastic cu insertie metalica pe toata lungimea

» bolarzi stradali cu lumina de veghe

» bolarzi stradali pentru iluminarea trotuarului

 

Experienta pe care o avem in spate, cumulata in decursul a peste 10 ani in domeniu ne ajuta sa gasim impreuna cu clientii nostri cele mai fiabile solutii pentru amenajarea parcarilor.

 

Bolarzi - Stalpi Retractabili

 • Bolarzi Stradali. - din metal sau beton

  Peste 100 de modele de bolarzi stradali, simpli sau retractabili, cu lumini sau fara, pentru restrictionarea traficului pietonal si auto.

 • Stalpi retractabili. - manuali sau automati

  Practici si functionali, acesti STALPI RETRACTABILI sunt foarte usor de instalat si exploatat.

 • Stalpisori Ornamentali. peste 200 de modele

  Stalpii ornamentali din cauciu pot fi fabricate din polietilena de inalta densitate sau polipropilena, aditivate pentru a se evita degradarea.

 • Bolarzi cu Prize . rabatabile sau retractabile

  Bolarzi de energie - sunt proiectati pentru a furniza energie electrica, telefonie, aer comprimat, si de apa în acele zone. Este folosit pentru parcari si pentru zonele cu piete sau zone in care urmeaza desfasuraraea unor evenimente sau concerte.