Stalpi Ornamentali - Cerere de Oferta


 • 0736.14.10.45   
  office@bolarzi.ro
 • Nume*
  E-mail dvs*
  Adresa
  Telefon
  Subiect*
  Mesaj*
 • 0736.14.10.45  

  Daca doriti o oferta de preturi pentru stalpi ornamentali, completati tabelul de mai jos. Pentru o oferta cat mai exacta va rugam sa completati cu cat mai multe detalii.

Stalpi ornamentali ce sunt utilizati pentru delimitarea unor zone cu destinatie specifica (pietonale, parcari, culoare de acces etc.). Stalpii Ornamaentali sunt executati din material plastic cu pigment anti UV si pentru a evita distrugerea lor prin lovire, pot fi ranforsati în interior, pe toata lungimea, cu teava metalica. Lungimea stalpului este de 700mm sau de 900mm. Pot fi produsi în orice culoare, având aplicate trei benzi de folie reflectorizanta de clasa superioara si pot fi echipati cu sistem de iluminare interioara. Se pot livra si stalpi detasabili prevazuti cu dispozitiv cu cheie de fixare.

 

Bolarzi - Stalpi Retractabili

 • Bolarzi Stradali. - din metal sau beton

  Peste 100 de modele de bolarzi stradali, simpli sau retractabili, cu lumini sau fara, pentru restrictionarea traficului pietonal si auto.

 • Stalpi retractabili. - manuali sau automati

  Practici si functionali, acesti STALPI RETRACTABILI sunt foarte usor de instalat si exploatat.

 • Stalpisori Ornamentali. peste 200 de modele

  Stalpii ornamentali din cauciu pot fi fabricate din polietilena de inalta densitate sau polipropilena, aditivate pentru a se evita degradarea.

 • Bolarzi cu Prize . rabatabile sau retractabile

  Bolarzi de energie - sunt proiectati pentru a furniza energie electrica, telefonie, aer comprimat, si de apa în acele zone. Este folosit pentru parcari si pentru zonele cu piete sau zone in care urmeaza desfasurarea unor evenimente sau concerte.Ultimele noatre proiecte de stalpi Ornamentali si bolarzi